Recuperări creanţe transport marfă

Aţi luat comenzi de pe vreo bursă a transporturilor şi nu vă mai puteţi încasa banii de la beneficiarul transportului? Deja debitorul dvs. are multe incidente de plată? Priboi si Asociatii cunoaște foarte bine cum se întâmplă pentru că majoritatea clienţilor noştri sunt transportatori de marfă şi deseori ne solicită recuperarea unor datorii neîncasate de la beneficiarii transportului sau de la casele de expediţii care le-au comandat transportul.

Important este să ne sunaţi pentru a acţiona cât mai urgent: în transporturi termenul de prescripţie este de numai 1 an de la scadenţă (art.32 alin.1 din Conventia CMR)! După scurgerea acestui termen este imposibil să vă mai recuperaţi debitele pe calea instanţei! Aşadar, aşteptăm de la dumneavoastră scanate, pe e-mail, comanda, factura şi CMR-ul.

Se mai poate întâmpla şi să vi se facă anumite obiecţiuni pe CMR pe baza cărora beneficiarul să nu mai dorească să vă plătească debitul: la fel, este bine să ne sunaţi pentru a analiza situaţia şi pentru a formula apărări sau chiar pentru a demara procedura de recuperare, demonstrând că obiecţiunile din CMR erau false, nefondate.

Avocaţii noştri colaboratori specializaţi în recuperarea creanţelor de transport vă stau la dispoziţie cu servicii de recuperare a creanţelor dedicate fiecărui tip de transport pe care îl efectuaţi: generale, container, prelată, frigo, ADR, agabaritice, lichide, etc.

Tot în zona transportului rutier de marfă amintim şi de serviciul de recuperare a creanţelor de la firmele de asigurări ce nu plătesc despăgubirile conform poliţelor RCA sau CASCO, astfel încât dreptul de creanţă pe care clientul îl obţine ca urmare a producerii unui accident, formează obiectul unui dosar de recuperare debite.

Call Now Button