Succesul in recuperari creante: IFCO, inca un client multumit

Dupa o munca asidua pentru recuperarea unei sume neincasate de un client al Priboi si Asociatii din Constanta, iata ca rezultatele apar: suma integral recuperata! IFCO SA din Constanta este o mare companie angrenata in constructii hidro industriale. Dar, ca in orice afacere, nimeni nu este scutit de problema incasarii banilor. Astfel, Priboi si Asociatii ofera cele mai bune solutii de recuperare a datoriilor pentru companiile care ajung sa aiba asemenea dificultati!

Desi a fost vorba despre un litigiu aparte, nu in fata instantelor de judecata de drept comun, ci in fata unei instante arbitrale, sub CCIR – Curtea de Arbitraj Comercial Internațional, succesul echipei Priboi si Asociatii a facut lumina in acest caz astfel incat clientii-creditori si-au incasat deja debitul.

Procesele in fata instantelor arbitrale sunt un domeniu in care Priboi si Asociatii exceleaza, ofera cele mai bune solutii iar rezultatele se vad: suma integral recuperata, clientul multumit, un bun prieten pe viitor!