Translogistica – Salonul International de Transport si Logistica – Romexpo 2016

Priboi si Asociatii – Recuperari creante transporturi fara taxe preluare

Fiindca vrem sa fim mereu la curent cu schimbarile din domeniul nostru cel mai targetat, anul acesta, in octombrie, noi, echipa Priboi si Asociatii, am vizitat targul de transport organizat la Romexpo Bucuresti – Bulevardul Marasti nr. 65 – 67. Pe langa ocazia cunoasterii celor mai noi provocari din domeniul transporturilor, ne-a facut o mare placere sa fim prezenti la Salonul International de Transport si Logistica – Translogistica si pentru a ne intalni cu unii din clientii nostri transportatori – o ocazie perfecta pentru socializare si consolidarea relatiilor comerciale.

De la transportatori rutieri de marfuri generale/ADR/frigo sau agabaritice pana la case de expeditii, transportatori maritimi, aerieni sau feroviari, toti au completat lista participantilor la acest targ de transport. Pentru ca intotdeauna am oferit recuperari creante transport fara taxe de preluare, un asemenea eveniment nu putea fi pierdut si iata ca prezenta noastra a fost o ocazie perfecta pentru a ne intalni cu reprezentantii unor mari branduri din transport precum Gokbora, XPO Logistic sau DB Schenker.

Din punctul nostru de vedere expozitia de transport si logistica de la Romexpo Bucuresti a fost una reusita, organizata perfect, exact in interesul transportatorilor si afacerilor conexe acestei ramuri.