Cazul unei tinere ce a fost accidentata pe trecerea de pietoni in cartierul Giulesti la sfarsitul lunii februarie, preluat de Priboi si Asociatii

Priboi si Asociatii preia un nou caz de obtinere de despagubiri din accidente rutiere cu vatamari corporale: o tanara de 26 de ani din Bucuresti a fost lovita de un sofer neatent, chiar pe trecerea de pietoni. Mai exact, mergand in vizita la o prietena de-a ei din cartierul Giulesti, in momentul in care s-a angajat in traversarea strazii, un conducator auto distrat nu a observat-o si a acrosat-o, fracturandu-i piciorul drept si creandu-i leziuni la nivelul fetei si umarului stang.

In cazul pe care l-am preluat urmeaza a se intocmi certificatul medico-legal care, cel mai probabil, va retine cel putin 35-40 de zile de ingrijiri medicale. Alaturi si de documentele pe care politia ni le va pune la dispozitie, vom inainta comapniei de asigurari a soferului vinovat cererea de despagubire spre a obtine oferta preliminara a acestora.

Pana data viitoare fiti prudenti, atat ca soferi, cat si ca pietoni!