Cazuri noi: o despagubire dintr-un accident rutier cu deces in Ploiesti si doua vatamari corporale in Buzau si Focsani

Ultimele saptamani au adus rezultate noi muncii noastre: alti clienti sositi prin recomandare au decis sa semneze cu noi contracte de obtinere a despagubirilor din accidente auto cu victime, vatamari sau decese.

Primul caz, un deces al unei femei din Ploiesti care a fost implicata intr-un accident rutier in timp ce se afla in masina personala. Un alt conducator auto, nerespectand viteza legala, a pierdut controlul volanului si a izbit frontal masina in care se afla femeia ale carei rude cer acum despagubiri.

Al doilea caz se refera la un sofer de taxi din Buzau care, in timp ce stationa regulamentar, a fost lovit de un alt autovehicul, impact ce i-a provocat clientului nostru leziuni multiple la maini, bazin si cap.

Ultimul caz ce ne-a fost incredintat este al unui copil ce a fost lovit pe trecerea de pietoni de un motociclist. In urma impactului, copilul a suferit fracturi la nivelul mainilor si piciorului drept.

Asteptam in cele din urma doua cazuri (vatamarile) expertiza medico-legala pentru stabilirea numarului de zile de ingrijire, precum si finalizarea cercetarii instrumentate de organele de politie.

Pana data viitoare conduceti prudent si cu gandul la Dumnezeu!