Recuperari creante

Recuperari creante fara taxe de preluare – Avocat recuperari creante

Daca aveti o creanta de recuperat, tot ce trebuie sa faceti este sa ne trimiteti pe e-mail la contact@priboisiasociatii.ro documentele care formeaza creanta dvs.: contracte, facturi, dovezi de plati partiale, confirmari de sold, devize de lucrari sau, mai direct, o fisa contabila din care sa reiasa numele debitorului (datornicului), CUI-ul acestuia, suma restanta cu exactitate si scadenta fiecarui debit in parte.

Noi analizam fiecare debitor in parte atat sub aspect juridic, cat si sub aspect financiar si, daca se intrevad sanse de recuperare, va trimitem spre semnare un contract. In acest contract este stipulat clar ca nu platiti absolut nimic inainte, ci doar la rezultat, dupa ce va recuperam datoria, adica un onorariu de succes exprimat ca procent din suma recuperata. Tabelul de onorarii de succes il regasiti pe pagina noastra de Tarife, www.priboisiasociatii.ro/tarife

Dupa ce primim contractul semnat de dumneavoastra, demaram direct procedura de recuperare! Procedura de recuperare parcurge, in principiu, 3 etape: faza amiabila in care se poarta negocieri cu debitorul, se trimit notificari, se solicita angajamente de plata, apoi urmeaza faza judiciara – in fata instantelor de judecata si, cel mai rar, faza de executare silita, prin intermediul executorilor judecatoresti agreati, despre care stim ca lucreaza la fel de repede si bine dosarele ca si noi!

Priboi si Asociatii va ofera servicii de recuperari creante oriunde in tara: Bucuresti, Cluj, Iasi, Timisoara, Constanta, Brasov, Craiova, Oradea, Galati, Sibiu, Ploiesti, Arad, Bacau si orice alte locatii.

Fara taxe de preluare, fara comisioane ascunse, doar pe baza de onorariu de succes, prin cei mai buni avocati colaboratori de recuperari creante, Priboi si Asociatii este garantia calitatii unei recuperari de creante sigure si eficiente, destinata preponderent segmentului business.

Recuperam creante din orice domeniu – transporturi, fiscale, de la stat, institutii, primarii, din domeniul agricol, IT, farmaceutic, auto, etc. Iata cele mai frecvente domenii in care oferim servicii de recuperari creante :

Recuperari creante transporturi

Recuperari creante externe

Recuperari creante de la firme in insolventa / faliment

Trimiteti-ne documentele cazului dumneavoastra la contact@priboisiasociatii.ro sau sunati-ne la (004) 0740 233 840