Recuperări creanţe

Recuperări creanţe fără taxe de preluare – Doar onorariu de succes!

Ce trebuie să fac ca să recuperez o creanță? Ce pași trebuie să urmez ca să îmi încasez datoria, banii de la rău-platnic?

Dacă aveţi o creanţă neîncasată, tot ce trebuie să faceţi este să ne trimiteţi documentele ce formează creanţa la contact@priboisiasociatii.ro. Aceste documente sunt contracte, facturi, dovezi de plăţi parţiale, confirmări de sold, devize de lucrări, etc. Sau, mai simplu, trimiteți-ne o fişă contabilă cu numele debitorului (datornicului), CUI-ul acestuia, suma restantă exactă şi scadenţa fiecărui debit.

Noi analizăm fiecare debitor în parte atât sub aspect juridic, cât şi sub aspect financiar. Dacă se întrevăd şanse de recuperare, vă trimitem spre semnare un contract. În acest contract este stipulat clar că nu plătiţi absolut nimic înainte, ci doar la rezultat, după ce vă recuperăm datoria, adică un onorariu de succes exprimat ca procent din suma recuperată efectiv.

Mai jos aveţi tabelul cu onorariul de succes pe care îl percepem, în funcţie de vechimea creanţei pe care doriţi să v-o recuperăm:

De la 1 zi la 31 de zile5%
Între 1 lună şi 6 luni10%
Între 6 luni şi 1 an15%
Între 1 an şi 2 ani20%
Între 2 ani şi 3 ani25%
Recuperare penalităţi35%

După ce primim contractul semnat de dumneavoastră, demarăm direct procedura de recuperare! Procedura de recuperare parcurge, în principiu, 3 etape:

  • faza amiabilă în care se poartă negocieri cu debitorul, se trimit notificări, se solicită angajamente de plată.
  • faza judiciară – în faţa instanţelor de judecată
  • etapa de executare silită, prin intermediul executorilor judecătoreşti agreaţi care lucrează dosarele la fel de repede şi bine ca şi noi!

Priboi si Asociatii vă oferă servicii de recuperări creanţe oriunde în ţară: Bucureşti, Cluj, Iaşi, Timişoara, Constanţa, Braşov, Craiova, Oradea, Galaţi, Sibiu, Ploieşti, Arad, Bacău şi orice alte locaţii.

Fără taxe de preluare, fără comisioane ascunse, doar pe baza de onorariu de succes, prin cei mai buni avocaţi colaboratori de recuperări creanţe, Priboi si Asociatii este garanţia calităţii unei recuperări de creanţe sigure şi eficiente.

Recuperăm creanţe din orice domeniu – transporturi, fiscale, de la stat, instituţii, primării, din domeniul agricol, IT, farmaceutic, auto, etc.

Trimiteţi-ne documentele cazului dumneavoastră la contact@priboisiasociatii.ro sau pe WhatsApp la (004) 0740 233 840, ori sunați-ne dacă încă aveți nelămuriri!

Call Now Button